Betaalmethoden

LoveCorner.nl maakt gebruik van de diensten van Payment Service Provider (PSP) Cardgate uit Oss. Als officieel partner zorgt Cardgate dat alle betalingen snel en veilig worden afgehandeld.

Cardgate

Bij alle webwinkels van Blue Lemon is het mogelijk om te betalen op de volgende manieren:

iDeal
Dit is een directe online bankbetaling waarmee je via alle Nederlandse banken kunt betalen. Je betaalt je bestelling direct vanaf je rekening en het geld is direct bij ons binnen zodat wij jouw bestelling zo snel mogelijk kunnen afronden.


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor LoveCorner.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij https://www.lovecorner.nl/ achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Bankoverschrijving
Middels de bankoverboeking kun je de bestelling plaatsen op onze website en vervolgens dien je zelf de betaling in orde te maken naar onze bankrekening. Onze gegevens zijn:
- Begunstigde: Blue Lemon
- Rekeningnummer: NL48INGB0007390265
Vergeet niet uw order nummer te vermelden!

Mastercard en VISA
Voor betalingen via de bekendste creditcards ter wereld bieden wij Mastercard en VISA.

PaySafeCard
Paysafecard is een populaire prepaid-betaalmethode voor zowel Europa als daarbuiten welke werkt als een creditcard.

Betalen bij Blue LemonPayPal
PayPal is de bekende betaalmethode oorspronkelijk ontwikkeld voor eBay. Vele betalingen op internet gaan via een PayPal account en daarom accepteren wij eveneens PayPal.

Bitcoin
De bitcoin is de officiele internet valuta, wij accepteren Bitcoins tegen een scherpe koers. Gezien de snel fluctuerende koers zijn wij genoodzaakt € 6,95 betaalkosten in rekening te moeten brengen.

Mistercash
Mistercash is de Belgische variant van iDeal. Belgische klanten kunnen een directe bankbetaling doen via Mistercash en ontvangen dan ook hun order direct bij een succesvolle betaling.

Soforbanking
Sofortbanking is de internationale variant van iDeal, meer dan 13 landen ondersteunen Sofortbanking en uw betaling is eveneens direct bij ons binnen.

Giropay
Giropay is de Duitse variant van iDeal. Duitse klanten kunnen deze betaalmethode gebruiken om directe bankbetalingen te doen via internet.

V-Pay
V-Pay is de electronische betaalmethode van VISA waarmee u kunt betalen met uw pincode.


Mocht je vragen hebben omtrent onze betaalmethoden bel ons dan op 0181 - 89 57 11 of e-mail ons op info@lovecorner.nl